Σε μια απίστευτη ταλαιπωρία υποβάλλει, τους ανάπηρους συμπολίτες μας, το παλιό ΙΚΑ, σήμερα ΕΦΚΑ και πιο συγκεκριμένα το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας, το οποίο δεν δέχεται τις εξετάσεις τους, τις οποίες έχουν σε cd, όπως τις αξονικές, μαγνητικές, ακτινογραφίες και άλλες, γιατί δεν έχει CD για να τις διαβάσουν οι γιατροί.

Έτσι τους αναγκάζουν να επιστρέψουν στο Νοσοκομείο για να φέρουν τις εξετάσεις σε φίλμ. Όμως το φιλμ έχει καταργηθεί δια νόμου και πολύ σωστά το Γενικό Νοσοκομείο δίνει στους συμπολίτες μας τις εξετάσεις σε CD. Διατυπώνοντας το παράπονο αυτό ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέας Σκούπουρας στου αρμόδιους έλαβε την εξωφρενική απάντηση ότι όντως ισχύουν οι καταγγελίες γιατί δεν διαθέτει ένα μηχάνημα CD ή έστω έναν οποιοδήποτε υπολογιστή για να διαβάσουν οι γιατροί του ΚΕΠΑ τις εξετάσεις.

Μάλιστα όπως είπαν οι αρμόδιοι μετέφεραν το συγκεκριμένο πρόβλημα και στον Υπουργό Υγείας κύριο Ξανθό κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη διάρκεια του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου. Αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε!!!