Απρόοπτο πρόβλημα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα θελήσουν να βρεθούν την Κυριακή στην Κέρκυρα για το παιχνίδι του Δικεφάλου, προκύπτει από τη λειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας, την Παρασκευή, λόγω της συμμετοχής των ναυτεργατών της Κέρκυρας στην απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ.

Όπως ανακοίνωσε, το Σωματείο Ναυτεργατών της Κέρκυρας, «Άγιος Σπυρίδων», η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών θα ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και θα διαρκέσει για 24 ώρες, μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ενώ όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου, Χρήστος Βιτουλαδίτης, «ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο οι κινητοποιήσεις των ναυτεργατών της Κέρκυρας να κλιμακωθούν περαιτέρω».

Αν οι απεργιακές κινητοποιήσεις κλιμακωθούν άμεσα, εκτιμάται ότι, ενδεχομένως υπάρξουν προβλήματα στην μετακίνηση των οπαδών του Δικεφάλου το Σαββατοκύριακο.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι σημαντικός αριθμός φιλάθλων του ΠΑΟΚ σκοπεύει να βρεθεί την Κυριακή στην Κέρκυρα για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας να καταγράψει το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο για το 2018.

Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή με ανακοίνωση του σωματείου.